Annyeonghaseyo! Welcome to my little tangle tale. After u view my blog, dont forget to follow me ya! Credit ur link too. Leave ur comment before leave !

30 October 2011

Full House 2

Assalamualaikum and salam sejahtera to all. Hari ni Riry sangat2 happy because Riry dah ada follower ! Yeah !! Walaupun tak banyak, at least ada la jugak. Daripada kosong je kan..
Ok2. Ni nak citer ni. Kepada peminat drama Korea yang bertajuk Full House, ada berita baik untuk anda.
Full House 2 akan kunjung tiba .!.! Tapi pelakon dia dah lain.. Tukar dahh...
Tapi an, excited gak sebenarnya.. Yalah, drama tu kan fofular dulu.. Nak tahu gak, bole ke Full House 2 ni akan meletops seperti full house yang sebelumnya?? Hmmmm.. tuu kena tunggu laa.. Tapi lama lagi kot nak tunggu. Kontrak je yang baru sain. Start shooting belom lagi.. Hamboi...
Sapa2 nak taw dengan lebih lanjut, boleh pergi ke laman ini ..
K laa.. Just nak share news ni je. Hmmm.. Happy blogwalking in my little tangle tale yer. Nice to meet u guys. Bye bye for now . ^^

credit to Allkpop


2 comments:

✿ wanny ahmad ✿ said...

x sabanye .. nak tgk gak .. tapi xde rain .. hmm :(

Riry Aiyumi said...

sama laa.. x sabar gak ni.
tu arr. Rain xde mcam pelik je jdinya Full House tu. hope No Min Woo tu bole buat lgi bgus dari Rain.
(Rain dah masuk army.. :( )

Copyright By Riry Aiyumi